NÉHÁNY TÖRTÉNET ARRÓL, HOGYAN DOLGOZUNK

Balaton-felvidék

Festői környezetben zajlott a telepítés a Balaton Felvidéken, ahol megrendelőnk fogyasztása környezetbarát fedezésére a tető helyett földre telepített rendszert álmodott meg.

5. (Balaton-felvidék 2007) (1)
4. 2 (Halászi 2020)

Halászi

Már az árajánlat készítése során kiderült, hogy megrendelőnk számára a minőség, az évtizedeken át tartó hatékonyság a meghatározó befektetései során. Halászin fekvő ingatlanjára ezért a Sunpower gyártó 330 Wp teljesítményű paneljei kerültek, melyek kiemelkedő teljesítményük mellett elegáns, egységesen fekete színükkel is kiemelkednek versenytársaik közül. Az elkészült házról a szakmai sajtó is cikkezett, melyet itt elolvashat.

Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvári megrendelőnk számára Sunpower panelekkel telepítettük megrendelt rendszerét, a képeken is látható bonyolult tetőszerkezet miatt. A Sunpower amerikai napelemeket gyártó cég paneljei az átlagos 270 Wp teljesítmény helyett 325 Wp teljesítménynél kezdődnek, így meg tudtuk oldani a kevés felület okozta problémát; kevesebb panellel is el tudtuk érni a szükséges teljesítményt ügyfelünk számára.

19. Mosonmagyaróvár 2020)
1. (Nyirád Sportcsarnok 2018)

Nyirád Sportcsarnok

2018-ban november végén meglepett minket az időjárás. Nyirádon volt beütemezve a telepítés, csapatunk el is indult a rendszerelemekkel, viszont váratlanul havazni kezdett. Mivel a megbeszélt határidők betartása nemcsak ügyfeleinknek, nekünk is fontos, úgy döntöttünk, eltakarítjuk a havat, aznap már a teljes tartószerkezet fel is került a tetőre. Másnapra pedig amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan el is olvadt a hó, a napelemek telepítése már száraz időben történhetett

Nyíregyháza

Nyíregyházi ügyfelünk a háztető beépítése helyett azzal az igénnyel érkezett hozzánk, hogy napelemes kocsibeállót szeretne építtetni. Még ugyanazon a nyáron elkészült rendszere Galaxy panelekkel, amely nem csak vízhatlan autóbeállóként teszi tökéletesen dolgát, hanem hatékony termeli az áramot is.

9. 2 (Nyíregyháza 2020)

Pécs

A Pécsi Napelempark kivitelezése során számos alkalommal szembe kellett néznünk a mély sárral, hiszen a napelempark egy rekultivált erőművi területre épült. Hosszú hetek munkája volt, hogy földfeltöltéssel, geotextiliával és végül zúzottkő fedő réteggel olyan szilárd talajt tudjunk létrehozni a szerkezet építéséhez, ami szavatolja a hosszútávú hatékony működést és a szükséges szerkezeti stabilitást.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Pula

A Bakonyban, Pulán, a település szélén található ügyfelünk ingatlanjai, akinél az erdő csendjét, természet közelségét telepítő csapatunk is megtapasztalhatta az ott töltött délután alatt november végén. Rövid idő alatt helyükre is kerültek a panelek, munkatársainknak pedig volt alkalmuk az erdőből megcsodálni az őszi naplementét.

20. 2(Pula 2020)
11. (Székesfehérvár 2020)

Székesfehérvár

Cégünk az elmúlt években a Magyar Fejlesztési Bank 0%-os hitelprogramjával együttműködve számos családi-, és társasház számára tudta megvalósítani a zöld energiaellátást napelemes rendszer telepítésével. Székesfehérvári ügyfelünk is élt a lehetőséggel, jelenleg már az áramszolgáltatói díj helyett 0% kamattal fizeti vissza MFB kölcsönét.

Tiszalöki Vízerőmű

Magyarország második legnagyobb teljesítményű vízierőműve Tiszalök településénél található. Az erőmű jelenlegi vezetői 2019-ben döntöttek napelemes rendszer mellett. Két helyszínre is telepítettünk napelemeket számukra; a szabadtéri kapcsolóállomás rekultivált 500 m²-es területén, valamint a vízerőmű lapos tetőfelületén nagy teljesítményű Sunpower napelemekkel.

12. (Tiszalöki Vízerőmű 2019)