Az amerikai székhelyű SunPower cég már több, mint 30 éve a napenergia ipar meghatározó szereplője. Versenytársai közül egyre inkább kitűnik, hiszen a leginnovítabb és egyre minőségibb termékek fejlesztését a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektetve végzi. A SunPower gyártja a legnagyobb hatásfokú, sorozatgyártásban kapható napelemeket, 200 bejegyzett szabadalommal, és kiemelkedő, 22-24%-os hatásfokú típusokkal rendelkezik.

Ismerje meg a Maxeon és a Performance termékcsaládot!

SunPower MAXEON

SunPower Performance

MAXEON

SunPower MAXEON cellákkal készült az a repülő, mely elsőként a sztratoszférába emelkedett anélkül, hogy egy csepp olajat is elégetett volna. Ugyanennek a cellának az érdeme a leggyorsabb napelemes autó, a leggyorsabb transzatlanti napelemes hajó és az a repülő is, amely elsőként szelte körbe a földet üzemanyag nélkül.

A Maxeon napelem cellák más gyártók termékei közül nagyobb hatékonyságukkal és megbízhatóságukkal emelkednek ki. A napelem egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a cellák réz alaplemezzel készülnek, így képesek hosszú távon is ellenállni a korróziónak.

Maxeon: A Minőségi cellák

Tartósság évtizedeken keresztül

A Sunpower Maxeon cellák szabadalmaztatott fém borítása által a rugalmas cella csak meghajlik olyan körülmények között, ahol más gyártók paneljei már eltörnek. A tartósságát jól bizonyítja, hogy a 15 millió eladott panelből 0,005% kerül vissza meghibásodás miatt a körülbelül 40 év élettartam alatt.

Sunpower panelek megbízhatósága

Egy átlagos mosógép, TV, vagy mobiltelefon több mint 100-szor nagyobb valószínűséggel hibásodik meg, mint az Ön SunPower panelje. Sőt 10-szer nagyobb a valószínűsége annak, hogy villámcsapás éri, mint hogy a vállalt 25 éves garanciaidőn belül meghibásodik a napeleme.

Kivételes megbízhatóság

A Sunpower 8 év alatt 800.000 paneljét tesztelte 264 különböző helyszínen. A megbízhatóság bizonyított; a mérések alapján a Maxeon napelemek ”öregednek” (csökken a teljesítményük) a leglassabban a tesztelt különböző panelekhez képest. Emellett a 25 éves garancia nem csak a teljesítményre, hanem a panelek meghibásodására és szervizére is vonatkozik, ezzel biztosítva a befektetés minél rövidebb megtérülését.

Cella szintű árnyékvédelem

67% kiesés

29% kiesés

Magas energiaellátás az egész élettartama alatt

A Maxeon panelek ugyanazon tetőfelületen több energiát képesek előállítani a hagyományos panelekhez képest, nem véletlenül vannak tehát több mint 10 éve a leghatékonyabb napelemek között számon tartva. Mérések alapján a SunPower Maxeon rendszer akár 35%-al több energiát is képes termelni az első 25 évben egy hagyományos rendszerhez képest.

Nagyobb fénytartományban képes dolgozni

25 év teljes SunPower garancia

PERFORMANCE

A SunPower Performance Panelek a legnagyobb mennyiségben eladott vágott cellás technológiával készült panelek a világon. A megbízhatóságon a minőség növelésével, úgy képes javítani, hogy többek között az igencsak törékeny vezetőszalagokat és a forrasztott összeköttetéseket váltja ki.

A Performance panelek akár 8%-al többet képesek termelni az első 25 évük alatt, mint a hagyományos mono PERC panelek.

Hatékonyabb termelés részleges árnyékban

Hatékonyabb termelés magasabb hőmérsékletben

Több fény jut el a cellákhoz a visszaverődést akadályozó üvegnek köszönhetően

Elegáns design

A Sunpower termékcsaládja ideális választás lehet családi házakra, hiszen nem csak teljesítmény, hanem az esztétika szempontjának is meg tudnak felelni elegáns, fekete paneljeikkel.

További részletek a MAXEON Panelekről

Videó lejátszása

INGYENES

telefonos konzultáció

5 indok, amiért érdemes minket választani

1. Több évtizedes tapasztalat a villamossági iparban

2. Precíz, határidőre történő telepítés

3. Magyar tulajdonosi háttér

4. Teljeskörű ügyintézés

5. Prémium, tartós napelemes rendszer tervezése, kivitelezése