Szolgáltatásaink

Cégünk több évtizedes tapasztalattal vállalja napelemes rendszerek optimális tervezését, az aktuális pénzügyi és finanszírozási lehetőségek bevonása mellett a napelemes rendszerek kiépítését, beüzemelését és karbantartását.

Teljes körű kivitelezés​

Épület-energetikai korszerűsítések​

Teljes körű épület felújítás​

Tervezés

 

Napelemes rendszereinket úgy tervezzük, hogy az mind teljesítmény, mind megtérülési szempontból, a lehető legoptimálisabb legyen.

Kivitelezés, telepítés

.

A tervezett napelemes rendszer kiépítését, beüzemelését és engedélyeztetését sok éves tapasztalattal és a megfelelő minősítésekkel rendelkező kollégáinkkal, valamint saját gépparkkal valósítjuk meg.

Karbantartás​

.

Az általunk forgalmazott termékek kiemelt minőségűek, napelemeinkre a gyártó teljesítménygaranciát vállal, de a szükséges karbantartási, az esetleges bővítési, vagy átalakítási feladatok elvégzésére is állunk megrendelőink rendelkezésére.

 

Finanszírozás, megtérülés​

.

A napelemes rendszer megtervezésekor, és kiépítésekor segítünk a pályázati lehetőségek kihasználásában, a banki hitelkonstrukció megtervezésében. Működő rendszer esetén a megtermel elektromos áram eladásában.

Építőipari munkák kivitelezése, felújítás, átalakítás, korszerűsítés

A GÁTIBA Solar 2012 óta teljes körűen vállal generálkivitelezési feladatokat. Rendelkezésünkre álló különféle területeken dolgozó szakembereink és munkagépeink segítségével.

Szakembereink segítenek megtalálni az intézmények, irodák, otthonok legoptimálisabb és költséghatékonyabb fejlesztési lehetőségeit. A munkát a teljes körűen a tervezéstől a kivitelezésig, továbbá az engedélyek beszerzéséig látjuk el.

Pályázati tanácsadásunk és pályázatíróink révén segítünk a rendelkezésre álló források lehívásában.