Kik vagyunk mi?

A Gátiba Solar a Gátiba cégcsoport tagjaként több, mint egy évtizede kínál országos szinten megoldást azon vállalkozások, közintézmények és magánszemélyek számára, akik villamos fogyasztásukat megújuló energia felhasználásával kívánják fedezni. Cégünk megalakulását az energiaárak kiszámíthatatlansága, valamint környezetvédelmi kötelezettségtudatunk ihlette. Tapasztalt szakértőkkel, a legkorszerűbb technológiával rendelkező partnercégekkel dolgozunk nap mint nap, hogy minél több háztartás és vállalkozás élvezhesse az anyagi, valamint környezetvédelmi előnyöket, melyet egy napelemes rendszer használata tud nyújtani.

Fontosnak tartjuk, hogy mielőtt ügyfeleink meghozzák a végleges döntést, minden lehetőségükkel tisztában legyenek. Cégünk felkészült kollégákkal, magas minőségű rendszerelemekkel, teljeskörű ügyintézéssel, hosszú távú garanciákkal és ügyfélorientált hozzáállással dolgozik azért, hogy a magyar háztetőkre minél több hatékony, időtálló napelemes rendszer kerüljön.

Hiszünk benne, hogy megújuló energiaforrások felhasználásával közös fenntartható jövőnket építjük, miközben közös múltunk értékeit is megtartjuk. Több, mint 350 befejezett projekttel a hátunk mögött felkészülten állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó akár egy kisméretű családi ház villamos fogyasztásának kiváltásáról, vagy akár egy napelempark telepítésről.

CSAPATUNK
Gazdag Gábor
Ügyvezető
Gazdag Gábor
Üzletfejlesztési Vezető​
Farkasdi Zoltán
Értékesítési Vezető​
Tarsoly Gyula
Műszaki Igazgató
Horváth Csaba
Üzletágvezető
Asztalos István
Szerviztechnikus
Szabó Gábor
Projektvezető
Kovács Balázs
Tervező
Tímárné Klára
Pénzügyi Asszisztens
Szabó László
Műszaki Vezető

szabo.laszlo@gatibasolar.hu +36 (30) 217 8952

Tóth Csaba
Belföldi Logisztikus

toth.csaba@gatibasolar.hu +36 (30) 271 0661

Pap Ádám
Értékesítő
TÖRTÉNELMÜNK
GÁTIBA Solar Kft. megalapítása
Veszprémi irodánk megnyitása
100. napelemes rendszerünk telepítése
Összteljesítményben elértük a 1000 kW-ot
Megnyitottuk Budapesten az Etele úti irodánkat

.