Köszönjük bizalmát

Amint a hivatalosan elfogadott előszerződés minta publikálásra kerül meg fogjuk küldeni az Ön részére aláírásra az előszerződést!

Ha addig is bármilyen kérdése problémája merül fel  keressen minket szívesen segítünk!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET A KIVITELEZÉSHEZ?

Mivel napelemes rendszert minimum 30 évre telepítünk, elengedhetetlen a minőségi tervezés, kivitelezés.  örömmel osztjuk meg veled az edigi tapasztalatainkat, hogy elkerüld a nepelemes rendszerek buktatóit, és hosszú éveken keresztül örömedet leld benne.

A napelemes rendszer  egy olyan befektetés, ahol nem érdemes a legolcsóbb ajánlatot választani, vagy házilag összeszerelni. Ha biztosra akar menni, érdemes felkészült, tapasztalt céget választani.

Amennyiben velünk kötsz szerződést biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban lesz részed és mindig figyelembe vesszük a magyar piac sajátosságait, egyedi elképzeléseidet!

Hogy még inkább nyugodtan aludhass családoddal a Te rendszeredre is érvényes az 50 millió forintos felelősségbiztosításunk.

A megvalósításhoz a Sunpower amerikai gyártó piacvezető garanciát és teljesítményt nyújtó napelemeit ajánljuk. A gyártó paneljei a hagyományos panelekhez képest részleges árnyékban, magas hőmérsékleten is hatékonyan termel. A Sunpower gyártó 25 év termék garanciát  biztosít termékeire, így biztos lehetsz hogy a legjobb rendszer került fel a tetődre.

Mi az átadás után sem bontjuk fel a kapcsolatot ügyfeleinkkel, munkánk nem ér véget a sikeres kivitelezéssel. Emiatt inverterből is alehető legtöbbet igyekszünk nyújtani, és a minőségben nem kötünk kompromisszumot, legyen szó akár a az osztrák Fronius, vagy az Amerikai Enphase gyártó termékeiről.

A TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

  • A támogatás mértéke 100%, nem szükséges önerőt biztosítani
  • A támogatás minimum összege 500.000 Forint
  • A támogatás maximum összege
    • Az (1) műszaki tartalom esetén 2.896.108 Forint
    • Az (2) műszaki tartalom esetén 11.559.214 Forint
  • A napelemes rendszer fajlagos költsége legfeljebb bruttó 520.700 Forint (/ 1 kWp) lehet
  • A várhatóan jövő évben esedékes rendszer telepítés és az áremelkedések miatti kellemetlenségek elkerülése érdekében ajánljuk a fajlagos költség maximális kihasználását

FONTOS HATÁRIDŐK

A pályázat első üteme 2021.11.15-én kezdődik, az alábbi régiónkként csoportosítva, a forrás kimerüléséig nyújtható be.

Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém, Zala megye

2021.11.15. 8:00 órától

Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Somogy, Tolna megye

2021.11.22. 8:00 órától

Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

2021.11.29. 8:00 órától

Budapest és Pest megye

2021.12.06. 8:00 órától