Partnereink

GermanPV

GermanPV GmbH – Solar Innovation

A GermanPV GmbH Németország és egyik meghatározó, jelentős nemzetközi referenciákkal rendelkező fotovoltaikus cége. Forgalmazott napelemei és rendszerei megfelelnek a legújabb és legszigorúbb német és nemzetközi előírásoknak. Piacvezető beszállítóink mindig egy lépéssel a piac előtt járva biztosítják a legújabb kutatási eredmények elérhetőségét megrendelőinknek, így a legmagasabb hatásfokú napelemeket vonzó áron 20 éves garancia mellett.

Szabadalmaztatott tetőrendszereik (PVclick, PV Trapez, PV Flat roof) egyedülálló műszaki megoldásokkal biztosítják a több évtizedes megbízható, minőségi rögzítést és az egyedülállóan elegáns megjelenést (napelem keretével azonos porfestett sinszerkezet, melyben hézag nélkül sorolhatóak az elemek így biztosítva az egyedülállóan homogén összefüggő felületet).

A GermanPV GmbH és a kapcsolódó WirSol GmbH teljes mérnöki szolgáltatással és komplex rendszerek tervezésével is támogatja cégünket. Közösen megvalósított nemzetközi projektjeink között megtalálhatóak lakóházak, intézmények és fotovoltaikus erőművek (szolár parkok) egyaránt.

Fronius

Fronius – inverter gyártó

A Fronius Ag. 60 éves töretlen fejlődésen keresztül vált nemzetközileg az egyik legismertebb invertereket gyártó céggé.

A hegesztés technikai, akkumulátor töltő gyártó múlt, valamint a kutatás-fejlesztés előtérbe helyezése megfelelő alapot adott a cégnek, hogy a fotovoltaikus piac egyik vezető gyártójává váljon.

A Fronius inverterek a folyamatos termékfejlesztésnek megfelelően gondoskodnak a leghatékonyabb fény-elektomos áram átalakításról minden időjárási körülmények között. Cégünk szerviz partnerként közvetlen áll ügyfeleink rendelkezésre, így biztosítva a folyamatos és hosszú távú működtetés minden feltételét.