GermanPV GmbH.

GermanPV GmbH A GermanPV GmbH Németország és egyik meghatározó, jelentős nemzetközi referenciákkal rendelkező fotovoltaikus cége. Forgalmazott napelemei és rendszerei megfelelnek a legújabb és legszigorúbb német és nemzetközi előírásoknak. Piacvezető beszállítóink mindig egy lépéssel a piac előtt járva biztosítják a legújabb kutatási eredmények elérhetőségét megrendelőinknek, így a legmagasabb hatásfokú napelemeket vonzó áron 20 éves garancia mellett.

GermanPV GmbH.
Szabadalmaztatott tetőrendszereik (PVclick, PV Trapez, PV Flat roof) egyedülálló műszaki megoldásokkal biztosítják a több évtizedes megbízható, minőségi rögzítést és az egyedülállóan elegáns megjelenést (napelem keretével azonos porfestett sinszerkezet, melyben hézag nélkül sorolhatóak az elemek így biztosítva az egyedülállóan homogén összefüggő felületet).

A GermanPV GmbH és a kapcsolódó WirSol GmbH teljes mérnöki szolgáltatással és komplex rendszerek tervezésével is támogatja cégünket. Közösen megvalósított nemzetközi projektjeink között megtalálhatóak lakóházak, intézmények és fotovoltaikus erőművek (szolár parkok) egyaránt.

Fronius

Fronius A Fronius Ag. 60 éves töretlen fejlődésen keresztül vált nemzetközileg az egyik legismertebb invertereket gyártó céggé.

GermanPV GmbH.
A hegesztés technikai, akkumulátor töltő gyártó múlt, valamint a kutatás-fejlesztés előtérbe helyezése megfelelő alapot adott a cégnek, hogy a fotovoltaikus piac egyik vezető gyártójává váljon.

A Fronius inverterek a folyamatos termékfejlesztésnek megfelelően gondoskodnak a leghatékonyabb fény-elektomos áram átalakításról minden időjárási körülmények között. Cégünk szerviz partnerként közvetlen áll ügyfeleink rendelkezésre, így biztosítva a folyamatos és hosszú távú működtetés minden feltételét.

Hírlevél feliratkozás
Hírek, információk
Itt az áttörés: 1500 km ...
2014. június 13.

Itt az áttörés: 1500 km villanyautóval

Két cég, az Alcoa és a Phinergy újfajta akkumulátort fejleszt, amely több mint 1500 km-es hatótávolságot tesz majd lehetővé az elektromos autók számára, ami már versenyképessé teszi ezeket a belső égésű motorokkal szemben is, az ár és a fenntartási, üzemeltetési költségek tekintetében is.

Tovább »

A kisváros főterét óriás ...
2014. március 17.

A kisváros főterét óriás tükrök világítják be

Oslotól légvonalban 125 km-re nyugatra egy norvég kisváros különös módját választotta annak, hogy hozzájusson egy kis napsütéshez a téli időszakban. Rjukan kisvárosa már olyan északi szélességi fokon fekszik, ahol évente közel 5 hónapig kénytelenek nélkülözni a napfényt az ott lakók, ám ők nem hagyták annyiban a dolgot: óriási tükröket kezdtek el még tavaly telepíteni a közeli hegy oldalára, hogy a főtérre egy fényoázist varázsoljanak a szó szerint szürke hétköznapokra.

Tovább »

Brutális rekorddal sokkol a ...
2014. január 22.

Brutális rekorddal sokkol a német napenergia-termelés

Miközben idehaza hivatalosan és szakmai megfontolásból is csak a fanyalgásig jut el a magyar energetika, Németországban július 7-én egy ideig a teljes országos energiaigény 40 (!) százalékát a minimális fenntartási és üzemeltetési költségű szolárcellákból állították elő. Az új rekord: 23,9 GW, – ami majdnem 12 paksi atomerőmű teljesítményének felel meg.

Tovább »