Napelemes rendszerek otthontulajdonosoknak

A GÁTIBA Solar teljes körű szolgáltatást kínál az otthontulajdonosok számára. A GÁTIBA Solar segít Önnek:

Csökkenteni az energiaszámlát egy napelemes rendszerrel

Az energiaárak az elmúlt években drasztikusan - az inflációt jóval meghaladó mértékben - emelkedtek és valószínűleg magasak és bizonytalanok maradnak a jövőben, főleg akkor, ha az ország külső függősége jelentős mértékben nem csökken.
GÁTIBA SolarCsökkentse, vagy rögzítse a mostani energiaköltségeit és biztosítsa be magát a jövő energiasokkjával szemben az által, hogy megtermeli saját energiaszükségletét.

Növelni ingatlanja értékét egy napelemes rendszerrel

Az ingatlanpiac egyre nagyobb mértékben ismeri és értékeli fel a megújuló energiaforrások előnyeit, és ez tükröződik a megújuló napelem modulokkal felszerelt épületek árában és eladhatóságában is.  Ez a tendencia az otthonok energia auditjának ("Home Information Packs" 2007 december ) bevezetése óta folyamatosan erősödik.

Eladni az Ön által megtermelt fölösleges energiát a szolgáltatónak

GÁTIBA SolarA GÁTIBA Solar csatlakoztatja az Ön napelemes rendszerét  az elektromos hálózatára úgy, hogy az Ön által megtermelt fölösleges energia a szolgáltató felé elszámolásra kerül. Várhatóan hosszabb távon Magyarországon is a napelemmel házi úton megtermelt áram ára magasabb lesz, mint a hálózatról vásárolt, ez a jövőben nagy mértékű gazdasági előnyöket hordoz magában az Ön számára.

Csökkenteni a CO2 kibocsátást

Magyarország kötelezettséget vállalt az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére. Ennek megfelelően 2008 és 2012 között átlagosan 5%-kal az 1990-es szint alá kötelesek visszaszorítani az üvegházhatású gázok kibocsátását (ez egyes, főleg EU-s államoknál a 2008-as szinthez képest tizenöt százalékos visszaszorítást jelent). Ennek a fontos célnak az elérése érdekében mindannyiunknak ki kell venni a saját részünket saját és gyermekeink érdekében.

Többletforrást szerezni a beruházáshoz egy napelemes rendszerrel

A GÁTIBA Solar segíti elkészíteni hazai pályázatát, mely segítségével beruházásának 30%-át  támogatás formájában visszakapja.

GÁTIBA SolarEhhez biztosítunk:

  • Felkészült szakembereket az ország egész területén.
  • Ingyenes tájékoztatást és konzultációt a napelemes rendszerekről.
  • Nyugat-európai háttérpartnereket az Ön igényeinek megfelelő legjobb megoldás biztosítása érdekében (nincs "egységes rendszer mindenhová" szemlélet).
  • „elképzeléstől a beüzemelésig” minden lépést – tervezés, kivitelezés, engedélyezés, üzembe helyezés, monitoring (figyelő rendszer).

 

Online érdeklődés

Hírlevél feliratkozás
Hírek, információk
Itt az áttörés: 1500 km ...
2014. június 13.

Itt az áttörés: 1500 km villanyautóval

Két cég, az Alcoa és a Phinergy újfajta akkumulátort fejleszt, amely több mint 1500 km-es hatótávolságot tesz majd lehetővé az elektromos autók számára, ami már versenyképessé teszi ezeket a belső égésű motorokkal szemben is, az ár és a fenntartási, üzemeltetési költségek tekintetében is.

Tovább »

A kisváros főterét óriás ...
2014. március 17.

A kisváros főterét óriás tükrök világítják be

Oslotól légvonalban 125 km-re nyugatra egy norvég kisváros különös módját választotta annak, hogy hozzájusson egy kis napsütéshez a téli időszakban. Rjukan kisvárosa már olyan északi szélességi fokon fekszik, ahol évente közel 5 hónapig kénytelenek nélkülözni a napfényt az ott lakók, ám ők nem hagyták annyiban a dolgot: óriási tükröket kezdtek el még tavaly telepíteni a közeli hegy oldalára, hogy a főtérre egy fényoázist varázsoljanak a szó szerint szürke hétköznapokra.

Tovább »

Brutális rekorddal sokkol a ...
2014. január 22.

Brutális rekorddal sokkol a német napenergia-termelés

Miközben idehaza hivatalosan és szakmai megfontolásból is csak a fanyalgásig jut el a magyar energetika, Németországban július 7-én egy ideig a teljes országos energiaigény 40 (!) százalékát a minimális fenntartási és üzemeltetési költségű szolárcellákból állították elő. Az új rekord: 23,9 GW, – ami majdnem 12 paksi atomerőmű teljesítményének felel meg.

Tovább »