Napelemes rendszerek ingatlanfejlesztők számára

GÁTIBA SolarAz együttműködés már a tervezési időszakban megkezdődhet, de arra is lehetőség nyílik, hogy már megkezdett projektekben találjuk meg a megújuló energiák elhelyezésének optimális lehetőségeit.

Egyesítve a megújuló energiaforrásokkal és az projektfejlesztéssel kapcsolatos tudását, a GÁTIBA Solar együttműködik az ingatlanfejlesztőkkel, építészekkel és egyéb tervezőkkel, hogy a mindenkori előírásoknak megfelelő fenntartható fejlődést figyelembe vevő projektek valósuljanak meg.

A GÁTIBA Solar segít:

Megfelelni az előírásoknak

GÁTIBA SolarEurópa számos országában az építési és tervezési előírások tartalmaznak követelményeket megújuló energiaforrások alkalmazása tekintetében. Az új direktíváknak megfelelő építmények így kedvezményeket eredményezhetnek, valamint várhatóan a jövőben kötelező érvényűvé válnak. Készüljön fel segítségünkkel az új előírásoknak való megfelelésekre.

Erősíteni marketingjét,
piaci előnyökre és extraprofitra szert tenni

Az első megújuló energiaforrásokat alkalmazó  ingatlanfejlesztői rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptak a piacról. A GÁTIBA Solar szakemberei a tervezésen és megvalósításon túl segítenek részleteiben bemutatni az ingatlanfejlesztőknek a rendszereket a teljesítmény az energia-előállítás, valamint a CO2 kibocsátás csökkentésének tekintetében.

 

Online érdeklődés

Hírlevél feliratkozás
Hírek, információk
Itt az áttörés: 1500 km ...
2014. június 13.

Itt az áttörés: 1500 km villanyautóval

Két cég, az Alcoa és a Phinergy újfajta akkumulátort fejleszt, amely több mint 1500 km-es hatótávolságot tesz majd lehetővé az elektromos autók számára, ami már versenyképessé teszi ezeket a belső égésű motorokkal szemben is, az ár és a fenntartási, üzemeltetési költségek tekintetében is.

Tovább »

A kisváros főterét óriás ...
2014. március 17.

A kisváros főterét óriás tükrök világítják be

Oslotól légvonalban 125 km-re nyugatra egy norvég kisváros különös módját választotta annak, hogy hozzájusson egy kis napsütéshez a téli időszakban. Rjukan kisvárosa már olyan északi szélességi fokon fekszik, ahol évente közel 5 hónapig kénytelenek nélkülözni a napfényt az ott lakók, ám ők nem hagyták annyiban a dolgot: óriási tükröket kezdtek el még tavaly telepíteni a közeli hegy oldalára, hogy a főtérre egy fényoázist varázsoljanak a szó szerint szürke hétköznapokra.

Tovább »

Brutális rekorddal sokkol a ...
2014. január 22.

Brutális rekorddal sokkol a német napenergia-termelés

Miközben idehaza hivatalosan és szakmai megfontolásból is csak a fanyalgásig jut el a magyar energetika, Németországban július 7-én egy ideig a teljes országos energiaigény 40 (!) százalékát a minimális fenntartási és üzemeltetési költségű szolárcellákból állították elő. Az új rekord: 23,9 GW, – ami majdnem 12 paksi atomerőmű teljesítményének felel meg.

Tovább »