Napelemes rendszerek cégek, farmok számára

GÁTIB SolarA GÁTIBA Solar teljes körű szolgáltatást kínál a kis- és középvállalkozások (KKV-k), valamint nagyvállalkozások és multinacionális cégek számára a napelemes rendszerek terén.

A GÁTIBA Solar segít Önnek:

Növelni az energiabiztonságot egy napelemes rendszerrel

Az energiaárak emelkedése meghaladta az inflációt, ami a cégek versenyképességére negatív hatással volt. Kockázat az energiahiány esetén a teljes leállás, mivel a lakosság energiaellátása prioritást élvez. Szigetüzemű rendszerek hálózati kimaradás esetén biztosítanak energiát, valamint ott ahol nem építhető ki a hálózat. Hálózatcsatolt rendszerek esetében a saját előállítású energia már nem függ a szolgáltató árváltoztatásaitól.

Fogyasztói energiaracionalizálást és rendszerépítést egy napelemes rendszerrel

Az energia előállítás mellett a felhasználás korszerűsítése is a racionalizáció része (pl. alacsony fogyasztású LED világítási rendszerek). Ehhez partnervállalkozásunkkal felmérjük a lehetőségeket és kulcsrakész rendszert adunk át. monitoring rendszereink biztosítják a beruházás eredményének nyomon követését.

GÁTIBA SolarKihasználni ingatlanja adottságait egy napelemes rendszerrel

Ipari és mezőgazdasági (élelmiszeripari) épületek tetőfelülete jelentős energia előállítási potenciállal bír éppen ott, ahol a technológiai felhasználás jelentkezik. Ellentétben a lakóingatlanokkal a nagy felületű fajlagosan olcsóbb rendszerek telepítése ajánlott.

Segíteni többletforrást szerezni a beruházáshoz egy napelemes rendszerrel

A GÁTIBA Solar segíti elkészíteni hazai pályázatát, mely segítségével beruházásának akár 50%-át  támogatás formájában visszakapja.

Eladni az Ön által megtermelt fölösleges energiát a szolgáltatónak

A GÁTIBA Solar csatlakoztatja az Ön napelemes rendszerét (50kW felett erőmű)  az elektromos hálózatára úgy, hogy az Ön által megtermelt fölösleges energia a szolgáltató felé elszámolásra kerül. Hosszabb távon Magyarországon is a napelemmel  megtermelt áram ára magasabb lehet, mint a hálózatról vásárolt.

GÁTIB SolarÜzenetet közvetítetni, csökkenteni a CO2 kibocsátást

Magyarország vállalta az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentését emiatt a jövőben jogszabályi változások várhatóak. A cégek kedvezményekben. Irodaházak, kereskedelmi vagy reprezentatív épületek esetében a kisméretű napelemes rendszerek demonstrálják (akár monitoron) a környezetvédelmi elkötelezettséget a partnerek és munkavállalók, valamint a társadalom felé.

Növelni  ingatlanja és cége értékét egy napelemes rendszerrel

Az ingatlanpiac egyre nagyobb mértékben értékeli a megújuló energiaforrásokkal felszerelt ingatlanokat. Cége értékét az arról kialakult kép is meghatározza, hiszen környezetvédelmi beruházásai láthatóak munkavállalói, partnerei és környezete számára egyaránt.

GÁTIBA SolarEhhez biztosítunk:

  • Felkészült szakembereket az ország egész területén.
  • Ingyenes tájékoztatást és konzultációt a napelemes rendszerekről.
  • Nyugat-európai háttérpartnereket az Ön igényeinek megfelelő legjobb megoldás biztosítása érdekében (nincs "egységes rendszer mindenhová" szemlélet)
  • „elképzeléstől a beüzemelésig” minden lépést – tervezés, kivitelezés, engedélyezés, üzembe helyezés, monitoring (figyelő rendszer).

 

Online érdeklődés

Hírlevél feliratkozás
Hírek, információk
Itt az áttörés: 1500 km ...
2014. június 13.

Itt az áttörés: 1500 km villanyautóval

Két cég, az Alcoa és a Phinergy újfajta akkumulátort fejleszt, amely több mint 1500 km-es hatótávolságot tesz majd lehetővé az elektromos autók számára, ami már versenyképessé teszi ezeket a belső égésű motorokkal szemben is, az ár és a fenntartási, üzemeltetési költségek tekintetében is.

Tovább »

A kisváros főterét óriás ...
2014. március 17.

A kisváros főterét óriás tükrök világítják be

Oslotól légvonalban 125 km-re nyugatra egy norvég kisváros különös módját választotta annak, hogy hozzájusson egy kis napsütéshez a téli időszakban. Rjukan kisvárosa már olyan északi szélességi fokon fekszik, ahol évente közel 5 hónapig kénytelenek nélkülözni a napfényt az ott lakók, ám ők nem hagyták annyiban a dolgot: óriási tükröket kezdtek el még tavaly telepíteni a közeli hegy oldalára, hogy a főtérre egy fényoázist varázsoljanak a szó szerint szürke hétköznapokra.

Tovább »

Brutális rekorddal sokkol a ...
2014. január 22.

Brutális rekorddal sokkol a német napenergia-termelés

Miközben idehaza hivatalosan és szakmai megfontolásból is csak a fanyalgásig jut el a magyar energetika, Németországban július 7-én egy ideig a teljes országos energiaigény 40 (!) százalékát a minimális fenntartási és üzemeltetési költségű szolárcellákból állították elő. Az új rekord: 23,9 GW, – ami majdnem 12 paksi atomerőmű teljesítményének felel meg.

Tovább »